Behandlingar

Permanent Hårborttagning

Vill du bli hårfri?

Vi använder Motus AX Alexandrit laser med MOVEO teknologi som är en vidareutveckling av den traditionella Alexandrit lasern och gör den kompatibel för olika hudtyper och hårtyper.

Motus AX hårborttagning fungerar effektivt, smärtfritt och ger ett bra och hållbart resultat.

ta bort hår på ben

Tatuerings borttagning med Q-terra Q10 

 

Vi kan nu med stolthet presentera oss som en av dom få studios i Skåne som kan erbjuda den senaste revolutionerande teknologin inom tatueringsborttagning. Vår Q-terra Q10 från svenska Synos Medical AB lämnar inga ärr och tar hela färgspektrat så som svart, blått, gult, grönt och rött. 

Q-terra Q10 är den enda lasermaskin med tvillingpuls, med det menas att varje puls från maskinen är identiska laserpulser med endast mikrosekunders mellanrum därför blir det en effektiv, snabb och mindre smärtsam behandling med Q-terra Q10 och den påverkar inte huden utanför tatueringen. Tvillingpulsen gör det också möjligt att halvera behandlingstiden. 

Vill du göra en cover up eller har du helt enkelt tröttnat på din tatuering? Då hjälper vi dig. 

tatueringsborttagning underarm

Ljuvliga Ansiktsbehandlingar

Hollywood behandling. Lyxig ansiktsbehandling med Hydro Queen.

Pigmentborttagning

Mörka fläckar eller skuggningar, inga problem.

Ta bort nagelsvamp.

Vi kan nu med stolthet presentera oss som en av dom få studios i Skåne som kan erbjuda den senaste revolutionerande teknologin inom nagelsvampsborttagning. Vår Q-terra Q10 från svenska Synos Medical AB bekämpat svampen med laser

Nagelsvampsborttagning. Ta bort nagelsvamp.

Paket

  Hollywood Behanling

  Fyra behndlingar till priset av tre.

  Tatueringsborttagning

  Sex gånger till priset av fem.

   

  Bokadirekt

  Vad de säger

  Proffsigt bemötande och ser till
  kundens bästa!

  Är super nöjd med min behandling och det fina bemötandet hos Like U . Kan verkligen rekommendera detta stället till 100% . Kommer gärna tillbaka. Tack !!

  Bra information Trevlig och mysigt ställe Behandlingen är nr 1 av ex antal som krävs när man skall ta bort en gammal ögonbryn tatuering-ser fram emot slut resultatet .”

  Fin och fräsch liten hemmastudio och bästa maskinen för att ta bort tatueringar. Mycket trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!