Tatueringsborttagning med Q-terra Q10.

Vi kan nu med stolthet presentera oss som en av dom få studios i Skåne som kan erbjuda den senaste revolutionerande teknologin inom tatueringsborttagning. Vår Q-terra Q10 från svenska Synos Medical AB lämnar inga ärr och tar hela färgspektrat så som svart, blått, gult, grönt och rött.  

Vi utför även kosmetisk tatueringsborttagning tex ögonbryn med vår Q-terra Q10. 

Q-terra Q10 är den enda lasermaskin med tvillingpuls, med det menas att varje puls från maskinen är identiska laserpulser med endast nanosekunders mellanrum därför blir det en effektiv, snabb och mindre smärtsam behandling med Q-terra Q10 och den påverkar inte huden utanför tatueringen. Tvillingpulsen gör det också möjligt att halvera behandlingstiden. 

Vill du göra en cover up eller har du helt enkelt tröttnat på din tatuering? Då hjälper vi dig.  

 

tatueringsborttagning q-terrq q10

Att tänka på innan din behandling.

Du ska inte ha solat eller använt brun utan sol på en vecka innan på behandlingsområdet. 

Är du gravid eller ammar ska du avvakta med din behandling. 

Detsamma gäller vid medicinering av Roaccutan, vissa anti-depressions medicin och viss antibiotika. 

Innan din behandling genomför vi alltid en gratis konsultation där vi informerar om din kommande tatueringsborttagning, dina önskemål och givetvis svarar vi på dina funderingar och frågor kring din kommande behandling. 

tatueringsborttagning underarm

Hur många behandlingar krävs? 

Vanligast behövs det minst 6 till 8 behandlingar med vår Q-terra Q10, något som med äldre lasermaskiner kan behövas tredubbla behandlingstillfällena. Andra saker som också spelar in är din hudfärg, färgpigment som använts, vilka färger den har, ålder på din tatuering och hur djupt den ligger samt var på kroppen den är placerad. 

Hur långt tid mellan behandlingarna? 

Minst 3 månader. Det som händer när vi gör en behandling är att laserljuset omvandlas till värmeenergi som spränger bläckpartiklarna i din tatuering till mikroskopiska partiklar som din kropp och immunförsvar måste transportera bort. Det är ingen mening med kortare intervall eftersom kroppen inte hunnit ta hand om allt bläcket. 

tatueringsborttagning underarm

Kan alla färger lasras bort? 

JA! Vår Q-terra 10 har fyra olika våglängder som effektivt tar bort alla färger i färgscirkeln. Givetvis är en svart/röd tatuering lättare men även grön, gul och ljusblå färg går att ta bort. 

Kan huden ta skada eller få ärrbildningar av behandlingen? 

Nej! Du får inga ärr av vår Q-terra Q10 eftersom vår laser bara behandlar din tatuering och inte din hud. 

Behandlingsområdet kan få en rodnad. Vara lite svullet och ömt i några dagar. Det kan eventuellt för vissa uppstå små vätskeblåsor som försvinner efter några dagar. 

Det är otroligt viktigt att du nogsamt följer eftervården du får med dig hem efter behandlingen för bästa resultat

tatueringsborttagning överarm